SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

TV Newsroom

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa » Haber » Serenay Sarıkaya’dan Ayşe Barım ve Anneannesine Duygu Dolu Veda: “Buruğum, Küskünüm”

Serenay Sarıkaya’dan Ayşe Barım ve Anneannesine Duygu Dolu Veda: “Buruğum, Küskünüm”

Yayınlanma:
Serenay Sarıkaya’dan Ayşe Barım ve Anneannesine Duygu Dolu Veda: “Buruğum, Küskünüm”

Zor günler geçiren Serenay Sarıkaya, sessizliğini Kurban Bayramı’nda bozdu. Kaybettiklerine özlemini ve kırgınlıklarını paylaştığı mesajıyla sevenlerini duygulandırdı.

Ayşe Barım’ın Tutuklanması Sonrası İlk Mesaj

Uzun süredir sessizliğini koruyan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, menajeri Ayşe Barım’ın tutuklanması ve ardı ardına gelen iddialar sonrası ilk kez duygularını sosyal medyadan paylaştı. Bayram sabahına dair yazdığı satırlarda hem aile özlemi hem de yaşadığı kırgınlık dikkat çekti.

“Ayşeciğimi Arardım, Artık Arayamıyorum”

Sarıkaya, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Anneannemi arardım, geçen sene kaybettik. Sonra Ayşeciğimi arardım. ‘Kaç gel hadi’ derdi. Kucaklardı herkesi… Şimdi onun sofrasına gidemediğim günler için buruğum, küskünüm.”

Kurban Bayramı sabahı babasıyla karşılaştığını ve duygularını paylaştığını belirten Sarıkaya, annesinin kendisini hemen anladığını ve “At kırgınlıklarını, kucakla herkesi” diyerek teselli ettiğini yazdı.

5 Milyon Dolar İddiaları, Gezi Soruşturması ve Proje Ertelemeleri

Serenay Sarıkaya, bir süredir eski menajeri Ayşe Barım’la gündemdeydi. Barım’ın tutuklanması, dizi sektöründe tekelleşme ve bazı siyasi olaylara dair iddialarla ilişkilendirilmesi Sarıkaya’yı derinden etkilemişti.

Mert Demir ile yaşadığı ilişkiye dair “reklam aşkı” ve 5 milyon dolarlık menajer ücreti söylentileri sonrası adliyede ifade veren oyuncu, “Dişimle, tırnağımla geldim, itibarsızlaştırılmak isteniyorum” diyerek kendini savunmuştu.

Barım’ın tutuklanması sonrası Sarıkaya’nın bazı projeleri askıya aldığı da kulislerde konuşuluyordu.

“Her Şey İyileşecek”

Paylaşımını umutla sonlandıran oyuncu, kırgınlıklarının yanında umut ışığını da korudu: “Ama buruk, ama eksik… Herkesin bayramını canı gönülden kutlarım. Hayatta ve sağlıklı oldukça, sevdikçe ve özgürce kucaklaştıkça, iyileşecek, güzelleşecek her şey…” dedi.

İlgili Haberler